Nadnárodné spoločnosti medzinárodné podnikanie z hľadiska daní a smernica o transferových cenách - Burák, Emil
Problematika transferového oceňovania nadnárodných spoločností. Zdaňovanie podľa rezidenta. Dva základné princípy medzinárodného zdaňovania vybraté členskými krajinami OECD. Charakteristika článku 9 Modelovej zmluvy OECD.