Viac financií na rozvoj vidieka intervencie zo štrukturálnych fondov Európskej únie majú pravidlá - Srnková, Ľubica
Štruktúrne fondy EÚ a ich ciele. Podmienky pridelenia podpory na rozvoj vidieka. Objem prostriedkov a plán financovania podpory poľnohospodárstva a rybolovu. Program EÚ na rozvoj poľnohospodárstva. Očakávané zmeny v dotačnej politike EÚ po prijatí štátov SVE.