O financovaní územných samospráv - Csanda, Ondrej
Nedostatky v oblasti transformácie verejnej správy a formovaní samosprávnych orgánov. Základná charakteristika vývojových trendov v daňových príjmoch samospráv. Nutnosť hľadania kompromisov pri vytváraní nových samosprávnych celkov. Snaha o vytvorenie vhodného systému financovania regionálnych samospráv.