Sociálno-ekonomické problémy verejného sektora - Benčo, Jozef
Nové smery vývoja verejného sektora. Absencia vzťahov medzi štátnym a neštátnym verejným sektorom. Predpoklady pre postupnú transformáciu verejného sektora.