Klimatizácia a vykurovanie
Z obsahu: Pri certifikácii sa Slovensko prispôsobuje predpisom Európskej únie. Podujatia zamerané na klimatizačné zariadenia. Vývoj nových chladív v klimatizačných zariadeniach je pod tlakom ekológie. Kogenerácia umožňuje účinnejšie využívať vyrobenú energiu.