Učiaca sa organizácia nie je módny hit, ale nevyhnutný systém aj pre slovenské podniky - Čalfová, Jana
Nevyhnutnosť zavádzania prvkov učiacej sa organizácie (learning organisation) do slovenského prostredia. Prvky učiacej sa organizácie sa objavujú hlavne v podnikoch so zahraničnou kapitálovou účasťou. Potreba permanentného vzdelávania, jeden tréning nestačí. Skúsenosti Hirocemu a ZSNP. Úskalia učiacej sa organizácie.