Prognózy dočasného spomalenia rastu - Janek, Miroslav
Závery hospodárskej prognózy uchádzačských štátov do EÚ, vypracované Generálnym riaditeľstvom II. Európskej komisie. Diferenciacia a rôznorodosť hospodárskeho vývoja jednotlivých štátov. Podiel jednotlivých štátov na celkovom HDP, inflácia, obchodná bilancia, odhad hospodárskeho rastu.