Legislatívne možnosti právnej ochrany spotrebiteľa - Kmeťová, Branislava
Postavenie spotrebiteľa, jeho právna ochrana (Občiansky zákonník č. 40/1964 zb.). Kúpa tovaru s chybami. Záručná lehota. Práva zo zodpovednosti za chyby veci. Zákon o ochrane spotrebiteľa. Slovenská obchodná inšpekcia a spotrebiteľ.