Changes in agricultural foreign trade of Poland during transition 1989-1996 - Adamowicz, Mieczyslaw
Prechod Poľska z centrálne plánovaného hospodárstva na trhový ekonomický systém. Dôležitým prvkom tohto prechodu je zahraničný obchod, ktorého najvýznamnejšiu časť tvorí obchod s potravinárskymi a poľnohospodárskymi výrobkami. Zmeny a problémy v poľnohospodárskom zahraničnom obchode v Poľsku. Komoditná a teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu.