Foreign trade of agricultural and food industry products in Hungary - Stauder, Márta
Podiel maďarského poľnohospodárstva a potravinárstva na celkovom vývoze. Komodity a štruktúra zahraničného obchodu Maďarska. Vývoz v rokoch 1995-1996.