Finančná istota - Abounassar, Zack
Pôsobenie a zámery Prvej americko-slovenskej poisťovne, a.s. - AMSLICO na slovenskom poistnom trhu. Zmeny v oblasti poisťovníctva po roku 1989. Legislatívny proces a aktivity spoločnosti AMSLICO.