Zohľadnenie polohy pozemkov v úradných cenách pôdy - Pestún, Vladimír
Úradná cena pôdy určená podľa oceňovania pôdy - prostredníctvom ekologických jednotiek. Metodika a vlastná práca oceňovania pôdy. Koeficienty pre korekciu úradných cien pozemkov.