Funkcia ceny pôdy v procese transformácie poľnohospodárskych subjektov - Buday, Štefan
Pokračujúci proces transformácie poľnohospodárskych subjektov si vyžaduje neustálu aktualizáciu oceňovania pôdneho fondu. Súčasná funkcia ceny pôdy. Bonitácia ceny pôdy na Slovensku. Bonitačná banka dát (BBD). Bonitované pôdno-ekologické jednotky (BPEJ).