Dlhodobá nezamestnanosť, jej teoreticko-metodologické východiská a sociálno-ekonomické dopady na spoločnosť - Rievajová, Eva
Definovanie dlhodobej nezamestnanosti. Dlhodobá nezamestnanosť v r. 1985 a 1994 v štátoch EÚ. Vývoj nezamestnanosti v SR podľa doby trvania. Faktory pôsobiace na dobu trvania nezamestnanosti. Priame náklady a straty. Vyvolané náklady a straty. Škody a straty, ktoré vznikajú spoločnosti dlhodobou nezamestnanosťou.