Zahraničný kapitál a jeho vplyv na úroveň zamestnanosti v Slovenskej republike - Stanek, Vojtech
Riešenie problému zamestnanosti je prioritou hospodárskej politiky krajiny. Zahraničné investície do krajín SVE. Zahraničný kapitál v SR podľa krajín pôvodu. Vplyv zahraničných investícií na mieru nezamestnanosti. Zabezpečenie dlhodobej stabilizácie vonkajších ekonomických vzťahov. Vybrané makroekonomické ukazovatele krajín CEFTA za r. 1996.