Interkultúrne paradigmy vo vyučovaní anglického odborného jazyka - Bocková, Viera
Obchodná angličtina ako najrýchlejšie sa rozvíjajúca oblasť angličtiny. Hodnotenie výučby cudzích jazykov na Ekonomickej univerzite v rokoch 1993 a 1996 medzi študentmi. Pripravenosť študentov. Vedomosti o interkultúrnych rozdieloch medzi krajinami. Profesionalita v medzinárodnej komunikácii v cudzom jazyku.