Vplyv samosprávy na miestne zdravotníctvo
Transformácia zdravotníctva a vplyv ZMOSu na poskytovanie zdravotníckych služieb na miestnej úrovni. Štruktúra financovania zdravotníckych služieb. Systém riadenej zdravotníckej starostlivosti v USA.