Rieši kontroverzné funkcie trhu obsah hospodárskej politiky dôsledne nepoznáme a nevyužívame - Kosorín, František
Hospodárska politika ako vedný odbor. Rozpory okolo predmetu skúmania, významu a cieľov hospodárskej politiky. Dôležitosť hospodárskej politiky pre fungovanie ekonomiky.