Banky pokračujú v úspešnom ťažení - Gajdoš, Vladimír
Posilňovanie postavenia bánk formou fúzií. Presadzovanie európskych bánk na devízovom a kapitálovom trhu. Dôležitejším ako realizované obchody sa stáva poskytovanie nových služieb. Zmeny na európskych akciových trhoch z dôvodu očakávaného zavedenia jednotnej európskej meny.