Na podporu podnikateľskej sféry - Pernická, Eleonóra
Rozvojové aktivity Medzinárodnej banky pre obnovu a rozvoj (IBRB) a Medzinárodného združenia pre rozvoj (IDA). Agentúra pre priemyselný rozvoj a revitalizáciu ako národný koordinátor a informátor o projektoch a tendroch inštitúcií OSN.