Hypotekárne úvery - Giller, Pavol
Problémy hypotekárneho financovania bytovej výstavby na Slovensku. Zdrojové možnosti bánk a hypotekárna legislatíva ako základné predpoklady pre vytvorenie efektívneho hypotekárneho prostredia.