Ekonomické aspekty zlučovania obcí alebo ich funkcií - Nemec, Juraj
Veľkosť obcí a efektívnosť zabezpečovania ich kompetencií. Pripravenosť obcí vykonávať kompetencie. Efektívnosť municipálnych kompetencií.