Hypotekárne úvery - Giller, Pavol
Náčrt problémových okruhov súvisiacich s vytvorením hypotekárneho prostredia. Legislatívne prekážky na rozvinutie hypotekárneho financovania. Hypotekárne úvery Všeobecnej úverovej banky, a.s.