Jozef Sitek: Dovozná prirážka by sa nemala vzťahovať na výrobnú spotrebu - Hrúz, Juraj
Priaznivé ekonomické výsledky Oravského výrobného podniku Orava (OVP), s.r.o., Trstená v roku 1997. Nárast tržieb a zisku, dobrá obchodná politika, vysoká spoľahlivosť výrobkov, dobré úžitkové vlastnosti pri nízkej cene. Dovozná prirážka ako unáhlené rozhodnutie. Založenie podnikov v zahraničí. Investície OVP v roku 1997.