Scudzenie ústavných práv akcionárov investičného fondu v záujme jeho transformácie - Matula, Robert
Problémy okolo zmeny predmetu podnikania investičných fondov. Zmena investičných fondov na obchodné spoločnosti a zánik niektorých investičných fondov. Legislatíva týkajúca sa týchto zmien. Dôsledky týchto zmien pre akcionárov.