Nákup cez Internet - hudba budúcnosti ? - Verešová, Iveta
Spôsob elektronického predaja na sieti Internet. Nárast konkurencie v elektronickom obchodovaní. Nákup cez Internet - príležitosť pre slovenských obchodníkov. Príklad úspešného využitia elektronického predaja na švédskej firme B&W. Spôsob platby pri nákupe cez Internet. Používatelia elektronických obchodných domov.