Quo vadis, slovenský mliekárenský priemysel? - Krajmerová, Eva
Neustály pokles spotreby mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku a jeho dôvody. Reklama predáva najmä dovozové výrobky. Nedostatočná podpora domácich výrobcov zo strany štátu. Budúcnosť slovenského mliekarenského priemyslu.