Transformation of economic system in Poland - 1990-1995 - with a special emphasis on labour market - Kazmierczak, Zbigniev
Vplyv transformačného procesu v krajinách SVE z hľadiska zamestnanosti. Problémom týchto krajín je dlhodobá nezamestnanosť, ktorá poškodzuje celkový transformačný proces. Spoločné črty krajín SVE - pokles výroby, nárast dlhodobej nezamestnanosti, nárast počtu obyvateľov žijúcich pod hranicou chudoby. Riešenie transformačného procesu v Poľsku v r. 1990-1995.