Obchodní podnikání (Retail Management) - Viestová, Kristína
Hodnotenie a opis komplexnej vysokoškolskej učebnice Obchodní podnikání (Retail Management) autorov Lenky Pražskej a Jiřího Jindru, ktorú vydalo vydavateľstvo Management Press Praha v roku 1997.