Čo znamená efektivita v mediálnej stratégii? - Urbanovská, Andrea
Úloha mediálnej stratégie v reklamnej kampani. Dôležitá je znalosť spotrebiteľa i značky. Vlastnosti dobrého mediálneho plánu a jeho tvorba.