Vybavenie obchodov - reklama a podpora predaja - Stuchlík, Miloš
Stúpajúci význam reklamných prostriedkov v predajniach. Ponuka rôznych exteriérových pútačov. Reklamné prostriedky určené do interiéru predajne.