Strukturální a institucionální aspekty transformace ekonomiky ČR - Lašek, Josef
Systémové, štrukturálne a inštitucionálne zmeny transformačného procesu ČR. Náčrt trojsektorového modelu štrukturálnych zmien. Analýza reštrukturalizácie priemyslu ČR. Trh a zmena vlastníckych vzťahov v procese privatizácie.