Evropská měnová integrace a kurz české koruny - Brůžek, Antonín
Európsky menový systém v procese európskej menovej integrácie. Menový kurz českej koruny, jeho konštrukcia a vývoj. Vonkajšie a vnútorné faktory ovplyvňujúce kurz českej koruny.