Podnikateľská etika - prístup, perspektíva, výzva - Čihovská, Viera
Recenzia publikácie Hanuláková Viera: Podnikateľská etika - prístup, perspektíva, výzva. Bratislava, EUROUNION 1997, 114 s. Cieľom publikácie je vyzdvihnúť význam etiky a jej miesto pri vytváraní a ovplyvňovaní podmienok rozvoja podnikateľských aktivít. Publikácia je rozdelená do piatich samostatných kapitol, v ktorých autorka približuje teoretické prístupy k etike ako aj praktické príklady uplatňovania i nedodržiavania etických zásad v sledovanej oblasti.