Vzájomný vzťah medzi financiami podnikateľskej sféry a zdrojmi financovania verejných potrieb - Schultzová, Anna
Katedra verejných financií EU usporiadala 26. novembra 1997 medzinárodnú konferenciu zameranú na problémy vzájomného vzťahu medzi financiami podnikateľskej sféry a zdrojmi financovania verejných potrieb. Konferenciu otvoril Prof. Juraj Trnovský. Z pracovníkov EU na konferencii vystúpili: J. Trnovský, E. Beňová, V. Háčik, E. Romančíková, M. Majtán, E. Žárska, E. Neubauerová, A. Zubaľová, A. Schultzová, M. Borodovčák. Poznatky získané na konferencii budú využité v pedagogickom procese.