Nová stálica na bankovej oblohe - Tranžíková, Zuzana
Aktivity Eximbanky v bankovej štruktúre Slovenska. Podmienky stanovenia úverov pre podnikateľské subjekty. Mechanizmus poskytovania vývozných úverov. Spolupráca Eximbanky SR s Fondom na podporu zahraničného obchodu.