Transformácia podnikov v Slovenskej republike a v krajinách strednej a východnej Európy - Grznár, Miroslav
Fakulta podnikového manažmentu EU usporiadala 11. decembra 1997 medzinárodnú vedeckú konferenciu na tému: Transformácia podnikov v SR a v krajinách strednej a východnej Európy. Pracovníci fakulty prezentovali na konferencii výsledky dosiahnuté pri riešení grantových úloh VEGA a interných grantových úloh.