Letecká doprava na Slovensku - nevyhnutnosti a šance - Veteška, Viliam
Podnikateľské zámery Slovenských aerolínií. Realizácia projektu komplexného riešenia leteckej dopravy na Slovensku. Kapitálové a finančné zabezpečenie prevádzky Slovenských aerolínií.