Vytvárať konkurenčné prostredie - Schüsseleder, Johann
Zámery a podnikateľské aktivity firmy Ericsson na slovenskom trhu. Spolupráca firmy Ericsson vo výskume a vývoji. Kooperácia so slovenskými firmami. Príprava nového zákona o telekomunikáciách.