Hypotekárny úver - nový produkt komerčných bánk - Jánoš, Daniel
Teoretické vymedzenie pojmov hypotéka, hypotekárny úver, hypotekárny záložný list. Členenie hypotekárnych úverov podľa dlžníka úveru a podľa spôsobu refinancovania. Klasický hypotekárny úver a hypotekárny leasing. Obsah všeobecných podmienok pre poskytovanie hypotekárnych úverov. Činnosť hypotekárneho správcu.