Súvislosť rovnováhy a nerovnováhy - Kozlík, Sergej
Interview redakcii IBC poskytol podpredseda vlády S. Kozlík. Otázky súvislosti rovnováhy a nerovnováhy v ekonomike. Charakteristika súčasného stavu slovenskej ekonomiky. Vývoj bankovej sféry. Opatrenia na ochranu domáceho trhu. Podiel štátneho rozpočtu na celkovej ekonomickej rovnováhe. Vývoj na peňažnom trhu. Vývoj na trhu práce. Vývoj v sociálnej sfére.