Životaschopnosť najväčšej a najmodernejšej cementárne - Demján, Zoltán
Rozhovor s predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom a.s. Hirocem Ing. Z. Demjánom. Skúsenosti s novými poznatkami s Projektom učiacej sa organizácie v a.s. Hirocem. Päťročný podnikateľský plán - strategické postupy manažmentu. Systém vzdelávania, príprava novej generácie pracovníkov. Proces podnikovej kultúry. Súvislosti cementárskeho priemyslu a stavebníctva. Výroba cementu a orientácia na kvalitu v a.s Hirocem.