Poľnohospodárstvo a výživa - Chrastinová, Zuzana
Z obsahu: Poľnohospodárstvo vlani naďalej stratové, ale takmer polovica podnikov už vykázala zisk. Viac ako tretinu zisku potravinárstva vytvoril tabakový priemysel.