ŠKODA AUTO - nositeľ kvality - Chudoba, Štefan
Rozhovor s riaditeľom s.r.o. ŠKODA AUTO Slovensko Ing. Š. Chudobom. Hodnotenie nákupu dielov a materiálov na Slovensku pre ŠKODA AUTO, a.s. Mladá Boleslav. Spolupráca dodávateľov s automobilovým priemyslom. Základné ciele v oblasti prípravy dodávateľskej sféry a vzdelávaní a príprave manažérov.