Vývoj deficitu obchodnej bilancie SR v roku 1997 - Burda, Štefan
Analýza hospodárstva SR. Základné ukazovatele vývoja ekonomiky SR v r. 1997. Súhrnné ukazovatele obchodných vzťahov SR. Saldo obchodnej bilancie. Teritoriálny a teritoriálno-komoditný pohľad na obchodnú aktivitu. Vplyvy na vývoj deficitu obchodnej bilancie. Rozpočtové, menové, kurzové a cenové vplyvy. Aktíva v jednotlivých komoditách. Predpoklady vývoja obchodnej bilancie v r. 1998.