Stratégia distribučnej politiky a manažment (štruktúra, priority, tendencie) - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia publikácie autorov: Daňo Ferdinand, Richterová Kornélia: Stratégia distribučnej politiky a manažment (štruktúra, priority, tendencie), Bratislava, Sprint 1997. 191 s. Publikácia rieši otázky stratégie distribučnej politiky a manažmentu. Postavenie distribučnej politiky v marketingu firmy a v marketingovom mixe. Rozhodovanie v distribučnej politike. Distribučné analýzy a stratégie. Distribučný controlling.