Úvery podnecujúce rozvoj - Pavúk, Štefan
Podpora drobného a stredného podnikania Národnou bankou Slovenska. Úverové linky od Európskej investičnej banky. Úverové linky od Export-Import Bank of Japan. Čerpanie pôžičiek.