Reštrukturalizácia strojárskeho priemyslu - Kubica, František
Analýza strojárskej výroby na Slovensku. Reštrukturalizácia strojárstva a priemyselná politika SR. Podiel strojárstva na HDP. Strategická úvaha rozvoja strojárstva do r. 2005. Prehľad realizácie rozvojových programov v jednotlivých odvetviach strojárstva.