Trh s cukrom - Janků, Jana
Z obsahu: Prebytok cukru spôsobuje napätie medzi pestovateľmi a spracovateľmi cukrovej repy i medzi cukrovarmi navzájom. Niektoré cukrovary na Slovensku budú musieť pod tlakom trhu zaniknúť. Novela trhového poriadku až do budúcej spracovateľskej kampane. Výroba izoglukózy by nemala ohroziť cukrovary. Cukrovarníci zo SR a ČR budú hľadať spoločnú reč v rámci colnej únie.