V. Mečiar vo Viedni: Zahraničných investícií máme dosť - Kovalčík, Ján
Medzinárodná konferencia Európa bez hraníc vo Viedni - venovaná ekonomickým dôsledkom rozširovania EÚ. Rakúsko ako prostredník krajín SVE, ktoré sa snažia integrovať do EÚ. Vystúpenie V. Mečiara na konferencii - snaha Slovenska integrovať sa do EÚ, Slovensko splní kritériá EMÚ do r. 2002, Slovensko má dosť zahraničných investícií.